Bedrijven


Als ondernemer weet je als geen ander dat je nu eenmaal met risico’s te maken krijgt. Kansen zien en die kansen ook benutten. En dat laatste kan ook weer de nodige risico’s met zich mee brengen.

Wij kunnen helpen om die risico’s in kaart te brengen en in samenspraak bekijken hoe we deze risico’s gaan managen. Door onze samenwerking met diverse partijen zoals advocaten, beveiligingsbedrijven, ICT-bedrijven, verzekeraars, etc. kijken we samen met jou wat de beste manier is om het risico aan te pakken.

Daarbij is de stelregel dat je niet alles hoeft te verzekeren, zolang je maar weet welk risico je loopt en bewust kiest of je dat risico wil lopen.

Dit is voor elke ondernemer een te nemen beslissing waarbij wij een plan van aanpak gaan opstellen om die keuze te kunnen maken.

En mocht er helaas dan toch een schade voorvallen dan nemen we ook zoveel mogelijk uit handen. We regelen het hele traject vanaf de schademelding tot aan de eventuele uitkering en bewaken daarbij scherp en doortastend je belangen.